Offers

Mosoly-Fréz Kft. és a Mosoly Klaszter a Dental Worldon

2012. november 19., hétfő, 16:39

2012. október 11-13. között a hagyományosan megrendezett Dental World fogászati szakkiállítás és vásáron vett részt a Mosoly-Fréz Kft. – a „Mosoly” – Dél-alföldi Fogászati -, és Egészségturisztikai Innovációs Klaszter tagjaként. A vállalkozás a klaszter szegedi fogászati szakkereskedő tagjával, a Dóm-Dent Kft-vel közös standon mutatta be fogtechnikai szolgáltatásait. A Mosoly-Fréz Kft. induló fogtechnikai vállalkozásként pályázott az Új Széchenyi Terv keretében egy fogászati fréz központ elindítására. Az elnyert támogatás segítségével egy nagy teljesítményű, precíziós fogászati fréz berendezés, egy elszívó berendezés, valamint egy szinterező kemence került beszerzésre. Az Európai Unió által támogatott fejlesztés segítségével a vállalkozás a legmodernebb szolgáltatásokat nyújthatja partnereinek a fogtechnikai munkák, az egyedi fejrészek és vázak gyors és precíz elkészítésével.

Induló vállalkozásként nagyon fontos számunkra a megbízható beszállítói-, szolgáltatói-, és üzleti partnerkör kialakítása. A legkorszerűbb eszközökkel valamint CAD/CAM technológiával rendelkezünk: Coritec 550i fogászati fréz berendezésünk mellett iSint szinterező kemencével és 3 shape fogtechnikai szkennerrel dolgozunk. Kerox Dental és az isel Hungária Kft. minden igényt kielégítő cirkónium-oxid és króm-kobalt alapanyagait használjuk fel vázaink, hídtagjaink, koronáink elkészítésekor.

Folyamatosan bővítjük fogorvos és fogtechnikus partnereink számát, kérjük, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén egyedi, kedvezményes szolgáltatás-csomagjának összeállításához.

Dental World2      Dental World1

Aktuális ajánlatok

Mosoly-Fréz Kft. és a Mosoly Klaszter a Dental Worldon

A kiskunhalasi Mosoly-Fréz Kft. fogtechnikai szolgáltatásait kínálta Magyarország legnagyobb fogászati kiállításán, a Dental Word-ön.

Tovább

A Mosoly-Fréz Kft. a Mosoly Klaszter tagja

Együttműködés és kooperáció a Dél-alföldi régióban

Tovább